Η επιχειρήση μας “Γυαλί – Γυαλί”, διαθέτοντας 25ετή πείρα στον χώρο του γυαλιού, είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες σας.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η εταιρεία μας εξιδεικεύεται στον τομέα της τεχνικής μεθόδου ”fusing”, δηλαδή στη χειροποίητη διακόσμηση του γυαλιού.

Το γυαλί είναι κάτι μαγικό που μοιάζει να συναρπάζει τους δημιουργούς αλλά και όλους όσους το επιλέγουν για να αναδείξουν την κομψότητα και την φινέτσα της προσωπικότητας τους.

Η τεχνική του χειροποίητου λιωμένου γυαλιού – FUSING είναι αυτή της συγχώνευσης κατά την τήξη ,την αφομοίωση και τέλος την ένωση, χρωστικών συμβατών προς τη φύση του γυαλιού σε συνδυασμό με μεταλλικά στοιχειά και τα οξείδια τους. Χειροποίητο απο τη διακοσμήσει ως το φορμάρισμα το FUSING επιτρέπει στο γυαλί να λιώσει και να κολλήσει με άλλες επιφάνειες ή να πάρει τη μορφή ενός καλουπιού αποκτώντας μια εξαιρετικά καλαίσθητη επιφάνεια σε μοναδικούς χρωματισμούς. Το FUSING σε διεθνές επίπεδο αναπτύχθηκε την τελευταία δεκαετία και λόγω της αξεπέραστης αισθητικής του επικράτησε έναντι οποιουδήποτε άλλου τρόπου διακόσμησης του γυαλιού.

Ωστόσο δεν σταματάμε εκεί. Η δουλεία μας περιλαμβάνει και τοποθετήσεις υαλοπινάκων securit, αντιβανδαλιστικών, θερμοηχομονωτικών, γυάλινων στεγάστρων και βιτρινών καταστημάτων.

Απευθυνόμαστε σε διακοσμητές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, αλλά και σε ιδιώτες που θέλουν να διακοσμήσουν τον προσωπικό και επαγγελματικό τους χώρο με όμορφες συνθέσεις.

Μετά απο μία μακροχρόνια πορεία δοκιμών και πειραματισμού, είμαστε σε θέση να σας επιδείξουμε στον χώρο μας ή ακόμα και στον δικό σας χώρο ίδεες, λύσεις και εφαρμογές με γυαλί.

Με εκτίμηση,

Δημητρακόπουλος Χ. Νίκος